Mega Shark vs. Crocosaurus!

Max skriver en kort summering av mycket.
Rubriken belyser det viktigaste, mer om det snart.

Vi är nu tillbaka i KK (Kota Kinabalu). På fastlandet är den stora staden KL (Kuala Lumpur) här heter den KK.
Det blev riktigt bra dagar i både Sandakan och Semporna. Sandakan fick jag dessutom besökt det förträffliga sjukhuset "Duchess Of Kent", där fick jag svara på frågor om massa saker, samt fick bekräftat att jag inte hade blindtarmsinflamation. Det var förmodligen vätskebrist i kombination med en elak magbakterie, men nu någon dryg vecka senare, är jag åter i perfekt form! :)
Jag har inte käkat mer skum mat heller. Om man nu inte räknar typ kycklingbrosk... men sånt får man väl räkna med. Micka och Ida köpte "snacks" för ett tag sedan dock. Det visade sig då vara jordnötter med anchovis. Eller snarare anchovis med någon liten jordnöt nedblandad i. Eftersom jag redan ätit "min del" av stekta småfiskar, så slängde vi påsen.
Någon man inte får missa om man åker hit är deras grymma avokado-juice. Det låter kanske inget vidare, men det är otroligt gott. Jag ska absolut göra några försök att få till bra avokado-juice när jag kommer hem. :)

I våra resor till och från Sandaka och Semporna har vi åkt buss. Mycket buss. Svängig, gunging, sladdande, trasig buss. Men det har gått bra. Det var dock en bussresa som reste sig över alla andra, det var bussresan som numera är känd under namnet "Mega Shark vs. Crocosaurus"!
Detta mästerverk visades på en av resorna, och undantaget att jag somnade någonstans mitt i filmen, var det ett guldkorn. Har man någon gång undrat vad som hände med Steve Urkle, så kan jag berätta att han numera har huvudrollen i Mega Shark vs. Crocosaurus.
För att nå en djupare förståelse för varför den enorma Hajen slåss mot den enorma "Crocosaurusen" har jag beslutat mig för att jag nog måste hitta filmen "Mega Shark vs. Giant Octopus" i någon videobutik innan jag åker hem.

Nu de sista dagarna ska vi ligga lågt och njuta av värmen och lite shopping.
Tyvärr är priserna här inte desamma som på Malaysiska fastlandet, allt är lite dyrare men helt klart fortfarande mycket billigare än hemma.

Ses den 26:e Sverige! (Förhoppningsvis med två nya filmer i resväskan. ;) )

Kommentarer
Postat av: Mamma/Svärmor

Skönt att du mår bättre och det har ju vart ett riktigt äventyr med sjukhusbesök och allt. Fick du mosat Manne innan ni åkte????
Kram

2012-07-21 @ 11:15:32
Postat av: Gull-Maj

Jag är hemma.Ni är snart hemma.Allt återgår till det vanliga.Tack för allt fint ni har visat.
Kramar från mormorGull-Maj.

2012-07-22 @ 14:55:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0